Romantiske Gudhjem

Gudhjem - Guds hjem på Bornholm
Gudhjem er en unik lille bjergby på den nordlige del af Bornholm - også kaldet "Guds hjem" – som er et fast programpunkt for de fleste af Bornholms gæster, og vi kan anbefale dig at bruge mere end blot nogle få timer her, for Gudhjem er langt mere end den stejle Brøddegade med butikker, cafeer og restauranter samt havnen. Faktisk kan du få nogle oplevelser med dig hjem fra Gudhjem og det lille fiskerleje Melsted, som er helt unikke i Danmark.

Gudhjem - Danmarks eneste bjergby
Gudhjem er Danmarks eneste bjergby bygget i klippefyldt terræn fra skærgården og op ad det 48 meter høje bjergmassiv Bokul. Prøv at bestige Bokul - på toppen belønnes du af en fantastisk udsigt over byen, de røde tage, havnen og havet. Fortsæt ind i den spændende skov på den anden side af landevejen til den »hemmelige« skovsø Gråmyr med de mange smukke rød-hvide åkander. Her kan du nyde den nærmest healende stilhed, og i eftersommeren også plukke blåbær.

Oluf Høst Museet
Besøg også Oluf Høst Museet i Løkkegade, med udstilling af Bornholms nationalkunstner og den smukkeste have i flere niveauer bør opleves.

Det skal man se:


 
Assens Augustenborg Bogense Christiansfeldt Dragør Ebeltoft Falsled Faaborg
Gilleleje Gudhjem Haderslev Helsingør Kalundborg Kerteminde Mariager Maribo
Middelfart Møgeltønder Præstø Ribe Ringkøbing Rudkøbing Skagen Skælskør
Sorø Svaneke Sønderho Tranekær Troense Tønder Vallekilde Viborg
Ærøskøbing Aabenraa Skinneromantik Busromantik Skibsromantik Romantikhoteller Kan vi hjælpe Presse
 
 
Tilbage til Romantikvejen
 
webgrafik:KRAFTnewmedia.dk